ANIMASYROS 2024

ANIMASYROS 2024

Το ANIMASYROS 2024, η 17η διοργάνωση της μεγαλύτερης εκδήλωσης κινουμένων σχεδίων στην Ελλάδα, θα πραγματοποιηθεί από τις 23 έως τις 29 Σεπτεμβρίου 2024 στη Σύρο σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Σύρου-Ερμούπολης και την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Το κεντρικό θέμα της φετινής διοργάνωσης είναι αφιερωμένο στη σύγχρονη αφρικανική δημιουργία και παραγωγή κινουμένων σχεδίων με τον τίτλο «Αφρική: Μια Ήπειρος Κινουμένων Σχεδίων» και θα διατρέξει όλους τους πυλώνες του Φεστιβάλ: το καλλιτεχνικό πρόγραμμα, τα εκπαιδευτικά εργαστήρια και την Αγορά.

Πηγή: animasyros.gr

 • 00

  days

 • 00

  hours

 • 00

  minutes

 • 00

  seconds

Date

Σεπ 23 - 29 2024

Time

All DayΟι «Βιώσιμες Κυκλάδες», έργο της ΑΜΚΕ Πρωτοβουλία για τη Δημοσιογραφία, είναι μια δημοσιογραφική παρέμβαση στο καυτό ζήτημα της ισόρροπης ανάπτυξης στην Ελλάδα και ειδικότερα στις Κυκλάδες. Προβάλλοντας τα θέματα που προκύπτουν στην τοπική κοινωνία σχετικά με το περιβάλλον και την ανάπτυξη των νησιών και διευκολύνοντας την επικοινωνία με τους φορείς σε όλα τα επίπεδα, οι «Βιώσιμες Κυκλάδες» έχουν στόχο να βρεθούν λύσεις για βιώσιμη ανάπτυξη προς όφελος όλων.