Φεστιβάλ Νάξου: Ο Πόλεμος των Ρομαντικών

Φεστιβάλ Νάξου: Ο Πόλεμος των Ρομαντικών


Ρεσιτάλ πιάνου από τον διεθνώς καταξιωμένο Γιώργο-Εμμανουήλ Λαζαρίδη μεταφέρει τον ακροατή στα μέσα του 19ου αιώνα, στη δημιουργική σύγκρουση ανάμεσα στη μουσική αισθητική του Γιοχάννες Μπραμς και του Φραντς Λιστ. Χορογραφία: Θεανώ Ξυδιά. Χορός: Ναταλία Μπάκα.

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί Πέμπτη 8/8 και Παρασκευή 9/8, στις 21.30, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Νάξου 2024, στον Πύργο Μπαζαίου, μνημείο 17ου αιώνα.

Το ρεσιτάλ πραγματοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος «Όλη η Ελλάδα ένας Πολιτισμός» του υπουργείου Πολιτισμού. Είσοδος ελεύθερη. Η προκράτηση θέσης είναι υποχρεωτική στο allofgreeceoneculture.gr

 • 00

  days

 • 00

  hours

 • 00

  minutes

 • 00

  seconds

Date

Αυγ 08 - 09 2024

Time

9:30 pm - 12:00 pmΟι «Βιώσιμες Κυκλάδες», έργο της ΑΜΚΕ Πρωτοβουλία για τη Δημοσιογραφία, είναι μια δημοσιογραφική παρέμβαση στο καυτό ζήτημα της ισόρροπης ανάπτυξης στην Ελλάδα και ειδικότερα στις Κυκλάδες. Προβάλλοντας τα θέματα που προκύπτουν στην τοπική κοινωνία σχετικά με το περιβάλλον και την ανάπτυξη των νησιών και διευκολύνοντας την επικοινωνία με τους φορείς σε όλα τα επίπεδα, οι «Βιώσιμες Κυκλάδες» έχουν στόχο να βρεθούν λύσεις για βιώσιμη ανάπτυξη προς όφελος όλων.