Πάρος: Διημερίδα για τις στρατηγικές μετάβασης σε ένα διαφορετικό αναπτυξιακό πρότυπο

Πάρος: Διημερίδα για τις στρατηγικές μετάβασης σε ένα διαφορετικό αναπτυξιακό πρότυπο

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "Στρατηγικές μετάβασης σε ένα διαφορετικό αναπτυξιακό πρότυπο για την Πάρο και τις Κυκλάδες Σάββατο 13 Απριλίου 09:00-15:00 και 17:00-21:00 Κυριακή 14 Απριλίου 09:00-14:30 ΕΠΑΛ-Παροικιά Με την υποστήριξη: Διοργανωτές: nporpamma ΔΗΜΟΣΠΑΡΟΥ ΟΛΤΙΣΤΚΟΣΣΥΛΛΟΓΟΣ Χορηγοί: Δ.Ε.Υ.Α.Π. ....... 口基科性 Δ.Ε.Υ.Α.Π. ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟ BlueStar HOTEL"

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αρχίλοχος Πάρου, η ομοσπονδία Παριανών Συλλόγων, η ΔΕΥΑ Πάρου, η Ένωση Ξενοδόχων Πάρου και Αντιπάρου και η οργάνωση Φίλοι της Πάρου συνδιοργανώνουν υπό την αιγίδα του Δήμου Πάρου το Σάββατο 13 και την Κυριακή 14 Απριλίου διημερίδα με θέμα «Στρατηγικές μετάβασης σε ένα διαφορετικό αναπτυξιακό πρότυπο στην Πάρο και τις Κυκλάδες». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο ΕΠΑΛ Παροικίας (Θεόφιλου Ζερβάκου 32).

Στόχος του συνεδρίου είναι η διερεύνηση και η ετοιμασία προτάσεων για τις στρατηγικές που πρέπει να υιοθετήσουν η Πάρος και άλλα νησιά των Κυκλάδων που αντιμετωπίζουν έντονα προβλήματα υπερτουρισμού και υπερδόμησης στην κατεύθυνση της εφαρμογής μιας άλλης, πιο ισόρροπης αναπτυξιακής πορείας, με σεβασμό στα στοιχεία της ιδιαίτερης φυσιογνωμίας των νησιών.

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο

Πηγή: Κίνηση Πολιτών Πάρου για Ελεύθερες Παραλίες | Save Paros Beaches

Date

Απρ 13 - 14 2024
Expired!

Time

12:00 pm - 6:00 pmΟι «Βιώσιμες Κυκλάδες», έργο της ΑΜΚΕ Πρωτοβουλία για τη Δημοσιογραφία, είναι μια δημοσιογραφική παρέμβαση στο καυτό ζήτημα της ισόρροπης ανάπτυξης στην Ελλάδα και ειδικότερα στις Κυκλάδες. Προβάλλοντας τα θέματα που προκύπτουν στην τοπική κοινωνία σχετικά με το περιβάλλον και την ανάπτυξη των νησιών και διευκολύνοντας την επικοινωνία με τους φορείς σε όλα τα επίπεδα, οι «Βιώσιμες Κυκλάδες» έχουν στόχο να βρεθούν λύσεις για βιώσιμη ανάπτυξη προς όφελος όλων.