Εκδήλωση παρουσίασης αποτελεσμάτων του «Kythnos Smart Island Project»

Εκδήλωση παρουσίασης αποτελεσμάτων του «Kythnos Smart Island Project»

May be a graphic of text that says "KYONOS SMARTISLAND SMART Παρουσίαση αποτελεσμάτων KYONOSSMARTISLAND KYONOSSMA 30 IAN 13:30 IMPACT HUB Καραϊσκάκη 28 10554 Αθήνα Διοργάνωση: naaT ΜΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΗ ΚΥΘΝΟΥ"

Μετά από 4 χρόνια εντατικών εργασιών το έργο «Κύθνος Έξυπνο Νησί» φτάνει στην ολοκλήρωση του!

Κατά τη διάρκεια αυτής της τετραετίας, η Κύθνος, ιστορικά το 1ο ελληνικό νησί, αποτέλεσε ένα εργαστήρι σχεδιασμού και υλοποίησης μιας ολοκληρωμένης στρατηγικής αναβάθμισης των υποδομών και του δημόσιου χώρου του νησιού.

Το Δίκτυο ΔΑΦΝΗ σε συνεργασία με το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και με την υποστήριξη του Δήμου Κύθνου διοργανώνει αύριο, Τρίτη 30 Ιανουαρίου στις 13:30 στο Impact Hub Athens, εκδήλωση παρουσίασης των αποτελεσμάτων του έργου.

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν αναλυτικά τα υλοποιημένα έργα και δράσεις στην παραγωγή και διαχείριση πράσινης ενέργειας, στην ηλεκτροκίνηση, στη διαχείριση αποβλήτων και υδάτων, στην ενίσχυση της αποδοτικότητας των κτιριακών υποδομών και του φωτισμού και στην αναβάθμιση του δημόσιου χώρου και των λιμενικών υποδομών.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή στο κοινό μετά από εγγραφή (https://forms.office.com/e/5xVFV4M4Ns) λόγω περιορισμένου χώρου.

Σας περιμένουμε!

Πηγή: Kythnos Smart Island Project/Facebook

Date

Ιαν 30 2024
Expired!

Time

1:30 pm - 4:00 pmΟι «Βιώσιμες Κυκλάδες», έργο της ΑΜΚΕ Πρωτοβουλία για τη Δημοσιογραφία, είναι μια δημοσιογραφική παρέμβαση στο καυτό ζήτημα της ισόρροπης ανάπτυξης στην Ελλάδα και ειδικότερα στις Κυκλάδες. Προβάλλοντας τα θέματα που προκύπτουν στην τοπική κοινωνία σχετικά με το περιβάλλον και την ανάπτυξη των νησιών και διευκολύνοντας την επικοινωνία με τους φορείς σε όλα τα επίπεδα, οι «Βιώσιμες Κυκλάδες» έχουν στόχο να βρεθούν λύσεις για βιώσιμη ανάπτυξη προς όφελος όλων.