Ενημέρωση για την εκτός σχεδίου δόμηση από το Σύλλογο Μηχανικών Τήνου

Ενημέρωση για την εκτός σχεδίου δόμηση από το Σύλλογο Μηχανικών Τήνου

Σύλλογος Μηχανικών Τήνου: Ενημέρωση για την εκτός σχεδίου δόμηση σε 2 φάσεις

Ο Σύλλογος Μηχανικών Τήνου, προσκαλεί τους κατοίκους της Τήνου, τους εκπροσώπους φορέων και κάθε ενδιαφερόμενο, σε συζήτηση – ενημέρωση για τα θέματα που θίγονται στο νομοσχέδιο που επεξεργάζεται το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας και συγκεκριμένα στις αλλαγές στην Εκτός Σχεδίου Δόμηση, τη Δευτέρα 15/1/2024 στις 19:00 μμ μέσω τηλεδιάσκεψης και την Παρασκευή 19/1/2024 στις 19:00 μμ, στη Μοσχούλειο Σχολή (κτίριο της Μοσχούλας, στην παραλία της Τήνου).

Το θέμα που πραγματεύεται η ενημέρωση είναι ιδιαίτερα σημαντικό, δεδομένου ότι οι προαναφερθείσες αλλαγές που προάγονται με το εν λόγω νομοσχέδιο, επηρεάζουν την οικοδομησιμότητα των περισσότερων αγροτεμαχίων στο νησί μας και κατά συνέπεια την εμπορική αξία τους.

Για όποια επιπλέον πληροφορία χρειάζεστε:
email: [email protected], τηλ. επικοινωνίας 6947720336 Πρόεδρος Συλλόγου

Πηγή: cycladesopen.gr

Date

Ιαν 19 2024
Expired!

Time

All DayΟι «Βιώσιμες Κυκλάδες», έργο της ΑΜΚΕ Πρωτοβουλία για τη Δημοσιογραφία, είναι μια δημοσιογραφική παρέμβαση στο καυτό ζήτημα της ισόρροπης ανάπτυξης στην Ελλάδα και ειδικότερα στις Κυκλάδες. Προβάλλοντας τα θέματα που προκύπτουν στην τοπική κοινωνία σχετικά με το περιβάλλον και την ανάπτυξη των νησιών και διευκολύνοντας την επικοινωνία με τους φορείς σε όλα τα επίπεδα, οι «Βιώσιμες Κυκλάδες» έχουν στόχο να βρεθούν λύσεις για βιώσιμη ανάπτυξη προς όφελος όλων.