“Πώς τα μουσεία αντι-δρούν στην κλιματική αλλαγή”

“Πώς τα μουσεία αντι-δρούν στην κλιματική αλλαγή”

Η Διεύθυνση Νεότερης Πολιτιστικής Κληρονομιάς σας προσκαλεί στην 22η Συνάντηση “Εκπαίδευση και Νεοελληνική Πολιτιστική Κληρονομιά”, τη Δευτέρα, 27 Νοεμβρίου 2023, στο Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων.

Το πρώτο μέρος της συνάντησης, με τίτλο “Πώς τα μουσεία αντι-δρούν στην κλιματική αλλαγή” είναι αφιερωμένο στις δράσεις των μουσείων με θέμα την κλιματική αλλαγή και την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση. Στο δεύτερο, όπως κάθε χρόνο, θα παρουσιαστούν νέα εκπαιδευτικά προγράμματα μουσείων νεότερου πολιτισμού. Σας περιμένουμε όλες και όλους!

Πρόσβαση:
Το Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων βρίσκεται επί της λεωφόρου Πειραιώς στη συμβολή της με την Πέτρου Ράλλη (με κατεύθυνση προς Πειραιά, είναι η επόμενη γωνία από το νέο κτίριο του Μουσείου Μπενάκη) και διαθέτει υπαίθριο χώρο δωρεάν στάθμευσης αυτοκινήτων και μηχανών.

Εξυπηρετείται από τα εξής Μέσα Μαζικής Μεταφοράς:

Μετρό: Γραμμή 3: Στάση Κεραμεικός.
ΗΣΑΠ: Γραμμή 1: Στάση Πετράλωνα.
Τόσο από τη Στάση Κεραμεικός όσο και από τη Στάση Πετράλωνα απαιτείται περπάτημα περίπου 10 λεπτών.
Λεωφορεία: 049, 815 ,914 (διέλευση από πλατεία Ομονοίας) Στάση Κολυμβητήριο.

Date

Νοέ 27 2023
Expired!

Time

All DayΟι «Βιώσιμες Κυκλάδες», έργο της ΑΜΚΕ Πρωτοβουλία για τη Δημοσιογραφία, είναι μια δημοσιογραφική παρέμβαση στο καυτό ζήτημα της ισόρροπης ανάπτυξης στην Ελλάδα και ειδικότερα στις Κυκλάδες. Προβάλλοντας τα θέματα που προκύπτουν στην τοπική κοινωνία σχετικά με το περιβάλλον και την ανάπτυξη των νησιών και διευκολύνοντας την επικοινωνία με τους φορείς σε όλα τα επίπεδα, οι «Βιώσιμες Κυκλάδες» έχουν στόχο να βρεθούν λύσεις για βιώσιμη ανάπτυξη προς όφελος όλων.