Σεμινάριο της wwf για τις δημόσιες διαβουλεύσεις

Σεμινάριο της wwf για τις δημόσιες διαβουλεύσεις

Προστατεύοντας το περιβάλλον, προστατεύουμε το μέλλον μας.

H WWF σε συνεργασία με τον Οργανισμό Ανοιχτών Τεχνολογιών (ΕΕΛ/ΛΑΚ) διοργανώνει στις 27, 30 Μαρτίου και 3 Απριλίου 2024 ένα πρακτικό και ενημερωτικό διαδικτυακό σεμινάριο με στόχο την ενημέρωση των πολιτών για τις τρέχουσες διαβουλεύσεις και τα εργαλεία συμμετοχής σε αυτές.

Η συμμετοχή στις δημόσιες διαβουλεύσεις είναι μια ευκαιρία να διαμορφώσουμε το μέλλον μας, συμμετέχοντας και εκφράζοντας τις απόψεις μας και τις γνώσεις μας, προτείνοντας λύσεις και επηρεάζοντας τις αποφάσεις που λαμβάνονται για τον τόπο μας. Μέσω του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν για το πώς μπορούν να εκφράζουν τεκμηριωμένα και αποτελεσματικά τις απόψεις τους σε διαβουλεύσεις όπως αυτές που πραγματοποιούνται στην ιστοσελίδα opengov.gr. Ακόμη, θα είναι μια ευκαιρία να έρθουν σε επαφή ομάδες και πολίτες και να αναπτυχθεί ένα εργαλείο δικτύωσης της κοινωνίας των πολιτών.

Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι τις 26 Μαρτίου 2024.

Το έργο «Πολίτες για το περιβάλλον: Η εκπαίδευση ως εργαλείο αποτελεσματικής συμμετοχής στα κοινά και στη λήψη αποφάσεων» υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος Active citizens fund, με φορέα υλοποίησης το WWF Ελλάς και εταίρο τον Οργανισμό Ανοιχτών Τεχνολογιών (ΕΕΛ/ΛΑΚ).

Πηγή: WWF

Date

Μαρ 27 - 30 2024
Expired!

Time

6:00 pm - 9:00 pmΟι «Βιώσιμες Κυκλάδες», έργο της ΑΜΚΕ Πρωτοβουλία για τη Δημοσιογραφία, είναι μια δημοσιογραφική παρέμβαση στο καυτό ζήτημα της ισόρροπης ανάπτυξης στην Ελλάδα και ειδικότερα στις Κυκλάδες. Προβάλλοντας τα θέματα που προκύπτουν στην τοπική κοινωνία σχετικά με το περιβάλλον και την ανάπτυξη των νησιών και διευκολύνοντας την επικοινωνία με τους φορείς σε όλα τα επίπεδα, οι «Βιώσιμες Κυκλάδες» έχουν στόχο να βρεθούν λύσεις για βιώσιμη ανάπτυξη προς όφελος όλων.