Συριανό Καρναβάλι «Γεώργιος Σουρής» 2024

Συριανό Καρναβάλι «Γεώργιος Σουρής» 2024

Το Συριανό Καρναβάλι «Γεώργιος Σουρής» 2024 γιορτάζει καθώς συμπληρώνει 40 χρόνια ζωής.

Πρόκειται για αναπόσπαστο κομμάτι της ταυτότητας της Σύρου, που συνδυάζει τις γοητευτικές αντιθέσεις της μεσαιωνικής Άνω Σύρου και τη ρεμπέτικη παράδοση και της νεοκλασικής Ερμούπολης με το εμβληματικό Θέατρο Απόλλων.

Ο δήμος Σύρου-Ερμούπολης με τη συνεργασία δεκάδων καρναβαλικών ομάδων, χορηγών, τοπικών συλλόγων και πολλών εθελοντών, παρουσιάζει το πρόγραμμα για το Συριανό Καρναβάλι «Γεώργιος Σουρής» 2024, για όλες τις ηλικίες και τις προτιμήσεις, που εκτείνεται σε περίοδο ενός μήνα.

Φέτος για πρώτη φορά διοργανώνεται το Καρναβάλι των Παιδιών, με δράσεις και εκδηλώσεις αποκλειστικά για τους μικρούς καρναβαλιστές, ενώ αποκορύφωμα των εκδηλώσεων, όπως κάθε χρόνο, θα είναι οι καρναβαλικές παρελάσεις στην Άνω Σύρο και στην Ερμούπολη.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων: Carnival24Schedule

Πηγή: Δήμος Σύρου-Ερμούπολης

Date

Φεβ 24 2024 - Μαρ 19 2024
Expired!

Time

All DayΟι «Βιώσιμες Κυκλάδες», έργο της ΑΜΚΕ Πρωτοβουλία για τη Δημοσιογραφία, είναι μια δημοσιογραφική παρέμβαση στο καυτό ζήτημα της ισόρροπης ανάπτυξης στην Ελλάδα και ειδικότερα στις Κυκλάδες. Προβάλλοντας τα θέματα που προκύπτουν στην τοπική κοινωνία σχετικά με το περιβάλλον και την ανάπτυξη των νησιών και διευκολύνοντας την επικοινωνία με τους φορείς σε όλα τα επίπεδα, οι «Βιώσιμες Κυκλάδες» έχουν στόχο να βρεθούν λύσεις για βιώσιμη ανάπτυξη προς όφελος όλων.