Νέα πρόσωπα στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ξενοδόχων Σαντορίνης

Μετά τις εκλογές της 14ης Δεκεμβρίου, η Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης πραγματοποίησε την πρώτη της συνεδρίαση την περασμένη Δευτέρα (18/12), όπου και κατέληξε τους ρόλους που θα έχουν τα νέα μέλη που απαρτίζουν το Διοικητικό της Συμβούλιο.

Συγκεκριμένα, Πρόεδρος αναλαμβάνει ο Αντώνης Παγώνης, Αντιπρόεδρος ο Ανδρέας Πατηνιώτης, Γενική Γραμματέας η Μαργαρίτα Καραμολέγκου, Ταμίας ο Ρένος Χήτας και Μέλος ο Γιώργος Δημητροκάλλης, στον οποίο ανατέθηκε η αρμοδιότητα των θεμάτων των εργασιακών σχέσεων.

Σε ανακοίνωσή της, η Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης σημειώνει πως «το νέο Διοικητικό Συμβούλιο αποτελείται από νέα πρόσωπα αλλά και νέους ηλικιακά επιχειρηματίες, με διάθεση για δουλειά και φρέσκες ιδέες, που φιλοδοξούν να βοηθήσουν τον τόπο τους για το συλλογικό όφελος όλων».

Εξελέγησαν επίσης οι εκπρόσωποι της Ένωσης στην Πανελλήνια Ένωση Ξενοδόχων (σύνολο 7 μέλη), και θα είναι οι: Αντώνης Παγώνης με 78 ψήφους, Αντώνης Ηλιόπουλος με 71, Αντρέας Πατηνιώτης με 71, Ρένος Χήτας με 57, Μαργαρίτα Καραμολέγκου με 56, Μανώλης Καραμολέγκος με 35 και Θωμάς Γιαννής με 25.

Πηγή: Χαρά Καπότου/santorinimagazine.gr

Related Posts

Νέο Ειδικό Χωροταξικό Πλαίσιο για τον Τουρισμό: χωρίς ουσιαστικούς περιορισμούς
Η τιμολόγηση του νερού στις Κυκλάδες
«Ο υπερτουρισμός διαλύει την κοινωνική συνοχή»